Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Χοιρινή τηγανιά με μέλι

Χοιρινή τηγανιά με μέλι

















Υλικά: 
3 χοιρινά σνίτσελ
2 κ.σ, μέλι
2 κ.σ μουστάρδα απαλή (κατά προτίμηση)
Χυμός από ένα λεμόνι
λίγο κρασί λευκό
Αλάτι
Πιπέρι
Θυμάρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Κόβουμε σε λωρίδες το σνίτσελ (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο φιλέτο χοιρινού θέλετε)
Ρίχνουμε ελαιόλαδο ίσα να καλύψει το τηγάνι μας
Μόλις κάψει ρίχνουμε μέσα το χοιρινό και το αφήνουμε να πάρει ωραίο χρώμα.
Σβήνουμε με κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί.
Ρίχνουμε την μουστάρδα και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Μετά ρίχνουμε το μέλι και ανακατεύουμε πάλι.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και αρκετό θυμάρι.
Ρίχνουμε τον χυμό του λεμονιού και μετά αποσύρουμε από τη φωτιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου