Υλικά:
1 κιλό γιαούρτι
1 ζαχαρούχο γάλα
1 σπρεντ σοκολάτας (250gr περίπου) (sissini, merenta, Nutella)
2 πακέτα μπισκότα Cookies
Για γαρνίρισμα:
1 πακέτο πουράκια
3-4 φράουλες
Εκτέλεση:
- Ανακατεύω με το μίξερ χειρός το γιαούρτι με το ζαχαρούχο μέχρι να αφρατέψει
- Προσθέτω το σπρεντ σοκολάτας και συνεχίζω το ανακάτεμα με το μίξερ μέχρι να ενωθούν.
- Σπάω με τα χέρια μου τα cookies, τα προσθέτω στο μείγμα και ανακατεύω με μία σπάτουλα.
- Προσθέτω το μείγμα μου σε αποσπώμενη φόρμα περίπου 22εκ.
- Σπάω τα πουράκια στη μέση και τα προσθέτω περιμετρικά.
- Τρίβω με το χέρι 3-4 πουράκια από πάνω και γαρνίρω με τις φράουλες.
- Βάζω το γλυκό μου στο ψυγείο για 4-5 ώρες ή 1 ώρα στη κατάψυξη και μετά διατηρείται στο ψυγείο.
Σερβίρω.Περνάω περιμετρικά το μαχαίρι γύρω από τη φόρμα και την ανοίγω. Κόβω λαχταριστά κομμάτια. Το γλυκό πραγματικά είναι πλούσιο σε γεύση . Το γιαούρτι δε το καταλαβαίνεις καν, αντίθετα νομίζεις ότι τρως την καλύτερα σοκολατένια κρέμα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου