Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Φιλέτο κοτόπουλο με κάρυ και πορτοκάλι (της Θεώνης)





Υλικά και Εκτέλεση:
Ψιλοκόβω ένα φιλέτο και το βάζω σε χυμό πορτοκάλι όλη την νύχτα στο ψυγείο.στο γουόκ βάζω λίγο λάδι ,ένα κρεμμύδι ροδελες,4 άσπρα μανιτάρια ψιλοκομμενα και μια πιπεριά ροδελες..προσθέτω το κοτόπουλο και τα σβήνω με κρασί..ύστερα ρίχνω τον χυμό πορτοκάλι (που είχα μέσα το κοτόπουλο) και λίγο νερό..μετά από 5 λεπτά ρίχνω την σάρκα από ένα πορτοκάλι κομμένη κυβακια,κάρυ ,αλάτι και πιπέρι...και μετά από 5 λεπτά ριχνω μια κουταλιά της σούπας μέλι και μια κουταλιά της σούπας μουστάρδα..όταν δέσει η σάλτσα ..αποσύρω από την φωτιά..το συνοδευσα με ρύζι μακρυκοκκο.


Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Θεώνη:
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου