Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Κοτόπουλο Στιφάδο (της Χριστίνας Γεωργιοπούλου)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. Κοτόπουλο Στιφάδο
























Υλικα:
1κοτόπουλο κομμένο στα 8 κομμάτια,
20 κρεμμυδάκια στιφαδου,
1 κεσεδακι τυρι κρεμα,
1καροτο κομμένο σε ροδέλες,
1σαλτσα pummaro,
2κ.σ πελτε,
1ποτηρακι κρασί κόκκινο,
μισή πιπεριά κόκκινη και μισή πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένα σε ροδέλες,
αλάτι,
πιπέρι,
λιγη κανέλα,
λιγη ζαχαρη,
λίγο κουρκουμα,
πάπρικα γλυκιά,
3 μπαχαρια,
2φυλλα δάφνης



Εκτελεση:
βάζουμε σε μια κατσαρ
όλα λίγο ελαιόλαδο, μόλις ζεσταθεί Ρίχνουμε το κοτόπουλο και τις πιπεριες. Μόλις πάρει χρώμα το κοτοπουλο Ρίχνουμε και το κρασί, μόλις εξατμιστεί Ρίχνουμε την σάλτσα pummaro και διαλύουμε και τον πελτε σε ένα ποτήρι με νερό, το Ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα με όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα κρεμμυδάκια στιφαδου εγώ το κοτόπουλο το αφήνω 1ωριτσα στο μισάωρο Ρίχνω τα κρεμμυδάκια μου και είναι έτοιμο


Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Χριστίνα Γεωργιοπούλου:
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου