Ρολό πατάτας
Υλικα:
500 γρ πατατες,
1 κρεμμυδι,
λιγη ριγανη,
100 γρ κεφαλοτυρι τριμμενο ,
2 αβγα,
10 φετες γαλοπουλα,
10 φετες γκουντα,
λιγη κρεμα γαλακτος
1 κρεμμυδι,
λιγη ριγανη,
100 γρ κεφαλοτυρι τριμμενο ,
2 αβγα,
10 φετες γαλοπουλα,
10 φετες γκουντα,
λιγη κρεμα γαλακτος
Εκτέλεση:
Αφου καθαρισουμε τις πατατες και το κρεμμυδι τα πολτοποιουμε στον κοφτη και τα βαζουμε σε ενα σουρωτηρι να στραγγιξουν και τα αλατιζουμε λιγο για να αμολυσουν πιο ευκολα το νερο τους για 30 ωρα.υστερα ανακατευουμε τις πατατες ,το κρεμμυδι το μισο κεφαλοτυρι ,τα 2 αβγα την ριγανη ,αλατι και πιπερι και τα στρωνουμε ομοιομορφα σε μια λαδοκολλα με λιγο λαδι και το ψηνουμε για 20 περιπου στους 180 .αφου χρυσισει το βγαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει και μετα του στρωνουμε επανω τις φετες τυρι ,την γαλοπουλα και το υπολοιπο κεφαλοτυρι και την κρεμα γαλακτος,το κανουμε ρολο με την βοηθεια της λαδοκολλας και το ψηνω για αλλα 15 λεπτα
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Θεώνη:
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από την Θεώνη:
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου