Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Κοκκινιστό Μοσχάρι με Κοφτό Μακαρονάκι (του Νίκου Δαμιανού)

Κοκκινιστό Μοσχάρι με Κοφτό Μακαρονάκι


























Υλικά: 
1 κιλό μοσχάρι λάπα
Κόκκινο κρασί
Κανέλα
Σκόρδο
Κρεμμύδι
Πράσινη πιπεριά
Καρότο
Τοματοπελτέ
Μακαρονάκι κοφτό
Ελαιόλαδο


Εκτέλεση:
Τα αφήνω να μαριναριστούν σε κόκκινο κρασί και κανέλα για μια ώρα. Σοτάρω σκόρδο κρεμμύδι πράσινη πιπεριά και χοντρό κομμένο καρότο σε ελαιόλαδο. Μόλις πάρουν λίγο χρώμα, ρίχνω το κρέας όπως είναι από μπολ. Αλάτι, πιπέρι, γλυκιά πάπρικα και νερό μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Τοματοπελτε, το αφήνω να βράσει και προσθέτω το μακαρονάκι. Σερβίρω με τυρί ή φέτα. Εγώ το προτίμησα με λαχανάκια Βρυξελλών.


Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές με μοσχαράκι:
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Αν θέλεις να δεις κι άλλες συνταγές από τον Νίκο Δαμιανό:
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου